Du befinder dig her: Introduktion

Introduktion

Undervisningsværktøjer er det udstyr, som lærerne har til at oprette fag og projekter i itslearning. Undervisningsværktøjerne består af f.eks. opgave- og testværktøjer, indholdsværktøjer som mapper, filer og noter, kommunikation og kommunikationsværktøjer som diskussioner og konferencer, og importværktøjer, som gør det muligt at importere indholdspakker og indhold fra biblioteket.

Du kan tilføje undervisningsværktøjer ved at klikke på Tilføj under den mappe, hvor du vil tilføje indholdet. I skærmbilledet til højre vises elementet med en oversigt over tilføjelse af elementer.